Η παράσταση «Με τις μέλισσες ή με τους λύκους» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς στις 18/7
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η παράσταση «Με τις μέλισσες ή με τους λύκους» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς στις 18/7

Την παράσταση «Με τις μέλισσες ή με τους λύκους», η οποία αποτελεί την καλλιτεχνική προσπάθεια απόδοσης της αγόρευσης του Θανάση Καμπαγιάννη, συνηγόρου πολιτικής αγωγής στην πολυσυζητημένη δίκη της Χρυσής Αυγής, φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Κυριακή 18 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι ο συγγραφέας δεν προσπαθεί με το κείμενό του μόνο να τεκμηριώσει την ενοχή της εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης και να πείσει το δικαστήριο για την παράνομη δράση της, αλλά και να φωτίσει την ύπαρξη δύο κόσμων: από τη μία ο κόσμος της ακραίας βίας των ισχυρών, του ρατσισμού, του μίσους και από την άλλη ο κόσμος της αλληλεγγύης, της αγάπης και της συντροφικότητας. Η παράσταση ξεκίνησε παράλληλα με τη διεξαγωγή των τελευταίων ημερών της δίκης και την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.  

Συγγραφέας: Θανάσης Καμπαγιάννης.
Ερμηνεία: Γεράσιμος Γεννατάς.
Μουσική: Παύλος Κατσιβέλης, Γιώργος Χανός.
Σκηνοθεσία: Δανάη Λιοδάκη.
Σκηνικά-κοστούμια: Νικόλας Κανάβαρης.
Δραματουργική επεξεργασία: Λυδία Λιοδάκη, Δανάη Λιοδάκη.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

  • Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr.
  • Ώρα έναρξης: 9μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο υπάρχει προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Τοποθεσία: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet