Με τη συναυλία «L’appuntamento στη Ρεματιά… για φωνή και πιάνο» ρίχνει αυλαία το Φεστιβάλ
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Με τη συναυλία «L’appuntamento στη Ρεματιά… για φωνή και πιάνο» ρίχνει αυλαία το Φεστιβάλ

Τη συναυλία «L’appuntamento στη Ρεματιά… για φωνή και πιάνο», με τη Τζίνα Πούλου και τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου).

Το πρόγραμμα της βραδιάς, με την οποία πέφτει η αυλαία του φετινού φεστιβάλ, περιλαμβάνει πολύ γνωστά, μελωδικά τραγούδια και ντουέτα της εποχής των ‘60s, ‘70s, ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου. Στο πιάνο ο Πέτρος Μπούρας.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet