Φεστιβάλ Αυτοσχεδιαστικής – Πειραματικής Μουσικής στη Ρεματιά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Αυτοσχεδιαστικής – Πειραματικής Μουσικής στη Ρεματιά

Μονοήμερο Φεστιβάλ Αυτοσχεδιαστικής – Πειραματικής Μουσικής πραγματοποιείται τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Αυτοσχεδιαστικής - Πειραματικής ΜουσικήςΠέντε μουσικά σχήματα της αθηναϊκής free jazz και του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού φιλοξενούνται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 «Νύχτες Αλληλεγγύης» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά στην οποία συμμετέχουν 20 γνωστοί μουσικοί από όλες τις τάσεις του σύγχρονου αυτοσχεδιασμού.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, μετά την ολοκλήρωση του live προγράμματος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσουμε όλοι μαζί την ακρόαση έργων περιβαλλοντικής ηλεκτροακουστικής μουσικής υπό το φως των αστεριών (cinema pour l΄oreille).

Τα σχήματα που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ είναι:

  1. Μουστάκας – Σκορδάς
  2. SYN_PERASMA Vol. 1
  3. Meating for Business
  4. RSLG quartet
  5. Σύνολο αυτοσχεδιαστών ΕΣΣΗΜ (Ελληνικός Σύνδεσμος Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής)

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Θέατρο Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet