2η Συνάντηση Μουσικών Συνόλων: Τρεις φιλαρμονικές ορχήστρες στη Ρεματιά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

2η Συνάντηση Μουσικών Συνόλων: Τρεις φιλαρμονικές ορχήστρες στη Ρεματιά

Τρεις φιλαρμονικές ορχήστρες δίνουν ραντεβού την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης» για να μας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο με μεγάλες επιτυχίες της ξένης και της εγχώριας μουσικής σκηνής, του κινηματογράφου, αλλά και κλασικά τραγούδια.

Πρόκειται για τις Φιλαρμονικές των Δήμων Βριλησσίων, Φιλοθέης – Ψυχικού και Χαλανδρίου που συναντιούνται στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.  Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χαλανδρίου.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την προαιρετική συνεισφορά των πολιτών σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Μάλιστα, ο Δήμος τονίζει ότι «το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Σημειώνεται ότι στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet