Αποχωρεί ο Σάντος από την Εθνική Ελλάδος
Αθλητισμός

Αποχωρεί ο Σάντος από την Εθνική Ελλάδος

Ένα κεφάλαιο έκλεισε για την Εθνική Ελλάδος. Ο Φερνάντο Σάντος μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Εθνικής και με δύο προκρίσεις σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων αποτελεί παρελθόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2016 και να αποχωρήσει από τη θέση του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο λόγος είναι πως επιθυμεί να έχει καθημερινή ενασχόληση με κάποιον σύλλογο, χωρίς να αποκαλύψει κάτι περί… ΠΑΟΚ, όπου φήμες τον θέλουν να μετακομίζει στο τέλος της σεζόν. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, είναι έτοιμος να προσφέρει στον Πορτογάλο coach κλειστό «ηγεμονικό» συμβόλαιο 5ετίας με τις υψηλότερες απολαβές τεχνικού στην Ελλάδα.

Ο 59χρονος τεχνικός κάθισε σε 41 αγώνες στον πάγκο της «γαλανόλευκης» έχοντας-πέρα από τις προκρίσεις στα τελικά του Euro 2012 (με πορεία μέχρι τα προημιτελικά) και του Μουντιάλ του 2014-εξαιρετικές επιδόσεις με 24 νίκες, 13 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet