ΕΠΟ: «Ο αυταρχισμός του υπουργού χτύπησε κόκκινο»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

ΕΠΟ: «Ο αυταρχισμός του υπουργού χτύπησε κόκκινο»

Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στην απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για αναβολή και του Κυπέλλου, σε συνέχεια της απόφασης για αναβολή της «σέντρας» στο πρωτάθλημα. Στη ανακοίνωση της η Ομοσπονδία κατηγορεί τον υφυπουργό Αθλητισμού για αυταρχισμό, ενώ τονίζει ότι εκείνη λειτουργεί με βάση το καταστατικό και τις διατάξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται το εξής:

«Παρακολουθούμε άλλο ένα επεισόδιο του πολέμου που έχει κηρύξει ο κ. Κοντονής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο κ. Κοντονής χρησιμοποιεί αυτό τον πόλεμο για να εγγράψει υποθήκη μέσα στο κόμμα του, επιστρατεύοντας κάθε μέσο. 
 
Η ΕΠΟ λειτουργεί με βάση το καταστατικό της και τις διατάξεις του και θα συνεχίσει να το υπερασπίζεται χωρίς να πτοείται από τέτοιου είδους επιθέσεις, σαν αυτή του κ. Κοντονή.
 
Η Ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε τροχιά εκλογών. Την 1η Οκτωβρίου  θα προκύψει από τις εκλογές μια νέα διοίκηση και η οποία είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της υπεράσπισης των παγκοσμίων κανόνων του ποδοσφαίρου, δηλαδή των κανονισμών της FIFA και της UEFA. Αυτό άλλωστε είναι το αντικείμενο των συζητήσεων με την αντιπροσωπεία των Διεθνών Συνομοσπονδιών την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη

ΥΓ: Η σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) απόφαση για την αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, έριξε και το φύλλο συκής. Ο αυταρχισμός του υπουργού, χτύπησε κόκκινο».

Πηγή: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet