Αίσιο τέλος: Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια που είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο
Κοινωνία

Αίσιο τέλος: Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια που είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο

Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας, τα ίχνη της οποία είχαν χαθεί το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από το κέντρο του Ηρακλείου.

Το 17χρονο κορίτσι εντοπίστηκε μετά από οκτώ ημέρες, όπως επιβεβαίωσε στο Cretalive και ο πατέρας της ανήλικης που όλες αυτές της ημέρες κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί η κόρη του.

Η Μάγια εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι σε καλή κατάσταση. Οι ίδιες πλήροφορίες αναφέρουν ότι μαζί της ήταν και ο αλλαδοπός άνδρας.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της, Γιώργος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για τον εντοπισμό της είτε απευθύνοντας εκκλήσεις μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου. Σε μία ύστατη προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τη Μάγια να επικοινωνήσει μαζί τους ανέβασαν ένα συγκινητικό βίντεο στο YouTube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του πατέρα και στα τούρκικα, μητρική γλώσσα της μητέρας.

https://youtu.be/0S1YBBDAIYw

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet