Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδιά με ποδήλατα στη Φθιώτιδα – Νεκρός ένας 14χρονος
Κοινωνία

Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδιά με ποδήλατα στη Φθιώτιδα – Νεκρός ένας 14χρονος

Τραγωδία το βράδυ της Πέμπτης στον Καραβόμυλο της Φθιώτιδας όταν ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένα 14χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η παρέα με τα ποδήλατα κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβομύλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του Γκλαντζούνη στη Φθιώτιδα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω τους.

O οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ένα από τα παιδιά, ενώ τη γλύτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας συνομήλικος φίλος τους. Κάτοικοι του χωριού αλλά και ο πατέρας των παιδιών, που είναι και γιατρός, έσπευσαν να βοηθήσουν τον 14χρονο.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet