Ηλιούπολη – Αστυνομικός που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την 19χρονη: «Θα σου φυτέψω σφαίρα στο κεφάλι»
Ο επίορκος αστυνομικός στον εισαγγελέα για την υπόθεση της Ηλιούπολης (πηγή: eurokinissi)
Κοινωνία

Ηλιούπολη – Αστυνομικός που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την 19χρονη: «Θα σου φυτέψω σφαίρα στο κεφάλι»

Από τον περασμένο Ιούνιο είχε τεθεί σε αργία -με το ερώτημα της απόλυσης- ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε με τη βία στο σπίτι του στην Ηλιούπολη και εξέδιδε μία 19χρονη κοπέλα. Πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ωστόσο, φαίνεται πως είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στην Υπηρεσία του.

Ο λόγος για τον οποίον είχε τεθεί σε αργία από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι σε βάρος του εκκρεμούσε δίωξη με την κατηγορία της απειλής έναντι συναδέλφου του (σ.σ.: πρόκειται για παράπτωμα που «δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού», όπως περιγράφει ο σχετικός νόμος).

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, φέρεται να του είχε πει «θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι» μετά από λογομαχία που είχαν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και παλαιότερα είχε προβλήματα, ενώ φέρεται να απευθύνθηκε σε συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. για να τον βοηθήσει με τον ίδιο να τον συμβουλεύει να δει έναν ειδικό.

Όσον αφορά την υπόθεση με την 19χρονη κοπέλα, ο 39χρονος αστυνομικός εκμεταλλεύτηκε τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και την κακοποίηση που είχε υποστεί από τον πατέρα της, πείθοντάς την να μείνει στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Στη συνέχεια, την κρατούσε με τη βία και άρχισε να την εκδίδει για να κερδίζει χρήματα.

Δικογραφία «φωτιά» για τον επίορκο αστυνομικό

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα και την εξέδιδε για να αποκομίζει χρηματικά ποσά. Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται ότι από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές, την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους. Μάλιστα την καταγγελία την έκανε η ίδια η 19χρονη κοπέλα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια, 3 συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM, 3 κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρός δίσκος και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης σήμερα κοπέλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα: αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρι και συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση. Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet