Κορωνοϊός: Στους 26 οι νεκροί – 892 τα κρούσματα στην Ελλάδα
Eurokinissi
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Στους 26 οι νεκροί – 892 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Σε 892 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον «Covid-19», Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα ανέρχονται πλέον σε 892, καθώς το τελευταίο 24ωρο αυξήθηκαν κατά 71, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην Ελλάδα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών σε 26.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 57 άνθρωποι, ενώ 54 άνδρες είναι διασωληνωμένοι, όλοι με υποκείμενα νοσήματα και 42 έχουν πάρει εξιτήριο.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Ελλάδα την Πέμπτη 

Ένας 70χρονος από τη Γλυφάδα είναι το 25ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ήταν κάτοικος Γλυφάδας, ενώ λέγεται ότι και η σύζυγός του έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

Πριν από λίγο ένας 62 χρονος από τη Δαμασκηνιά, γιος του πρώτου νεκρού από κορωνοϊό στο χωριό της Κοζάνης, ήταν το 24ο θύμα της πανδημίας στη χώρα. Ο 62χρονος είχε το καφενείο στη Δαμασκηνιά και, σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται και η σύζυγός του και η μητέρα του με συμπτώματα κορωνοϊού.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ένας 46χρονος στρατιωτικός με καταγωγή από την Ξάνθη άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet