Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες – Τι κατέθεσε ο σταθμάρχης
Κοινωνία

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες – Τι κατέθεσε ο σταθμάρχης

«Τους είπα να φορέσουν τη μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια από το κάθισμα. Εκείνοι με έβρισαν, αντέδρασαν πολύ άσχημα και ταυτόχρονα το τρένο έφτανε στον σταθμό. Κατέβηκα και οι δύο νεαροί με ακολούθησαν».

Με αυτά τα λόγια ο σταθμάρχης του Μετρό Ομόνοιας περιέγραψε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τα όσα συνέβησαν με τους δύο νεαρούς μέσα στον συρμό που ξεκίνησε από την Ανθούπολη και είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των δραστών, τους οποίους τοποθέτησε ηλικιακά μεταξύ 17 και 25 ετών, ενώ φέρεται να ανέφερε στις Αρχές ότι εάν δει τα πρόσωπα τους μπορεί να τους αναγνωρίσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση του σταθμάρχη του Μετρό Ομόνοιας, οι δύο νεαροί τον χτύπησαν αρχικά πισώπλατα, τον έριξαν στο δάπεδο και συνέχισαν να τον χτυπούν βάναυσα και χωρίς έλεος, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει τραβήξει επιβάτης άλλους συρμού.

«Έχουν» τα πρόσωπα τους

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους, έχοντας σε καθαρή εικόνα τα πρόσωπα τους.

Δεν είχαν υπολογίσει οι δύο νεαροί ότι εντός του σταθμού υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που έχει καταγράψει κάθε τους κίνηση.

Επίσης, κλιμάκιο της Σήμανσης πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τις θέσεις που κάθονταν στον συρμό του Μετρό.

Για την ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί ζήτημα τιμής η σύλληψη τους, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να τονίζει σε ανακοίνωση του ότι «νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη Δικαιοσύνη».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet