Προσλήψεις σε μετρό, λεωφορεία, Πολιτική Αεροπορία
Κοινωνία

Προσλήψεις σε μετρό, λεωφορεία, Πολιτική Αεροπορία

Συνολικά 720 θέσεις μονίμων υπαλλήλων στο Δημόσιο από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αναμένεται να προκηρυχθούν εντός του 2014. Συγκεκριμένα, μετά το Πάσχα και μέχρι τέλη του έτους αναμένεται να προσληφθούν 450 άτομα στις Οδικές Συγκοινωνίες, 200 άτομα στο Μετρό και 70 ακόμη άτομα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Εθνος», το αρμόδιο υπουργείο έχει υποβάλλει αίτημα πρόσληψης 330 οδηγών και 120 τεχνητών στις Οδικές Συγκοινωνίες. Η διαδικασία για την προκήρυξη των θέσεων βρίσκεται στο στάδιο της αναμονής της γνωμάτευσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, προκειμένου να μπορέσει να αποσταλεί στο ΑΣΕΠ.

Επίσης, στο Μετρό αναμένεται να προκηρυχθούν 200 θέσεις ηλεκτροδηγών, εκδοτών, ελεγκτών εισιτηρίων και τεχνικού προσωπικού οι οποίες θα αφορούν κυρίως υποψηφίους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Εθνος», αναμένεται να δοθεί προτεραιότητα στους συμβασιούχους που είχαν απολυθεί το 2009. Ο διαγωνισμός είναι πολύ πιθανό να προκηρυχθεί εντός του καλοκαιριού.

Τέλος, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναμένεται να ενισχυθεί με 70 υπαλλήλους. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος οποιουδήποτε ΑΕΙ, να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και πιστοποιητικό υγείας Γ΄ κατηγορίας.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet