«Σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός»: Αντιδράσεις για το «πάρτι» του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
reader.gr
Κοινωνία

«Σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός»: Αντιδράσεις για το «πάρτι» του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

«Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και… συνωστισμός!» φώναζαν οι καλεσμένοι στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Στιγμιότυπα από το «πάρτι» στο γραφείο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις.

Στις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο μόνος που φοράει μάσκα μεταξύ δέκα ατόμων, είναι ο Δημήτρης Βερβεσός.

Με γραπτή του δήλωση ο κ. Βερβεσός αναφέρει για το περιστατικό πως «την ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν».

Όπως λέει μάλιστα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στο γραφείο του υπάρχουν τρία μηχανήματα καθαρισμού της ατμόσφαιρας.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα για την προστασία από τον κορωνοϊό», σημειώνει.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βερβεσός καταλήγει με την επισήμανση ότι αφήνει στην κρίση όλων τη διάσταση που έχει πάρει μια οικογενειακή, όπως τη χαρακτηρίζει, στιγμή.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet