Νέες «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον Λευκό Οίκο
Κόσμος

Νέες «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον Λευκό Οίκο

Νέες λεπτομέρειες για τη ζωή του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ αποκαλύπτουν αποσπάσματα του νέου βιβλίου «Φωτιά και Οργή: Εντός του Λευκού Οίκου του Τραμπ».

Ο Μάικλ Γουλφ, πρώην αρθρογράφος του «Guardian», γράφει στο νέο του βιβλίου, που έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Λευκό Οίκο, ότι με τη Μελάνια να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να είναι συχνά απούσα, οι υπάλληλοι του Λευκού Οίκου αναφέρονται στην Ιβάνκα Τραμπ, ως την «πραγματική σύζυγο» του Αμερικανού προέδρου και στη Χόουπ Χικς, διευθύντρια επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ σαν «πραγματική κόρη» του προέδρου.

Ο Γουλφ υποστηρίζει ότι η 29χρονη καλλονή έχει πρακτικά γίνει «η πιο ισχυρή σύμβουλος του Λευκού Οίκου». Ρόλος της Χικς είναι «να φροντίζει το “εγώ” του Τραμπ, να τον καθησυχάζει, να τον προστατεύει, να τον κολακεύει και να τον ηρεμεί», γράφει ο Γουλφ σε απόσπασμα που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στο «Hollywood Reporter»

Στο ίδιο δημοσίευμα, ο Γουλφ ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν μπορεί να πει «όχι» στα παιδιά του -κάτι που ο συγγραφέας του βιβλίου θεωρεί ως χαρακτηριστικό «ηλιθιότητας». «Είναι λίγο περίπλοκο», είχε απαντήσει ο Ντόναλντ Τραμπ στον τότε διευθυντή προσωπικού, Ρινς Πρίμπους, όταν τον ρώτησε γιατί ήθελε να δώσει στην κόρη του Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ επίσημες θέσεις στον Λευκό Οίκο.

Ο γάμος των Ιβάνκα και Τζάρεντ δεν είναι, κατά τον Γουλφ, ιδιαίτερα ευτυχής. «Μέχρι τον Ιούλιο, ο Τζάρεντ και η Ιβάνκα, που μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες μετατράπηκαν από απλό ζευγάρι σε βασιλική οικογένεια και έγιναν δύο από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο, μπήκαν στη διαδικασία να υπερασπίζονται συνεχώς τον εαυτό τους, προκαλώντας όμως ζημιά στον Τραμπ».

«Ήταν δική του ιδέα να απολύσει τον Κόμεϊ φέρεται να έχει πει το ζεύγος «Javanka», σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόμενο στην αποπομπή του πρώην διευθυντή του FBI από τον Ντόναλντ Τραμπ, γεγονός που προκάλεσε τον διορισμό ειδικού συμβούλου.

Ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Στιβ Μπάνον, τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορεί για τα περισσότερα από αυτά που λέγονται στο βιβλίο, καθώς ήταν μια από τις πιο σημαντικές πηγές του Γουλφ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η «κόρη… θα ρίξει τον πατέρα»!

Ξεπούλησε σε 20 λεπτά!

Τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει το βιβλίο του Μάικλ Γουλφ εκμεταλλεύτηκε ένας βιβλιοπώλης στην Ουάσινγκτον, επωφελούμενος και από την απόφαση του συγγραφέα να κυκλοφορήσει το βιβλίο 4 μέρες νωρίτερα του προγραμματισμένου.

Το βιβλιοπωλείο ανακοίνωσε λοιπόν ότι θα ξεκινήσει την πώληση του βιβλίου, το οποίο αποκαλύπτει με… πιπεράτες λεπτομέρειες τη ζωή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα στον Λευκό Οίκο, από τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να γίνει πανικός.

Μάλιστα ένας δημοσιογράφος του «Buzzfeed» που βρέθηκε εκεί έγραψε στο Twitter ότι το βιβλίο ξεπούλησε σε 20 λεπτά!

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet