Όχημα παρέσυρε πεζούς στη Νέα Υόρκη – Ένας νεκρός, πέντε τραυματίες
Κόσμος

Όχημα παρέσυρε πεζούς στη Νέα Υόρκη – Ένας νεκρός, πέντε τραυματίες

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία αναζητά τον οδηγό ενός λευκού sedan, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες παρέσυρε ανθρώπους στη Νέα Υόρκη και διέφυγε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN, υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή Κουίνς.

Τα κίνητρα του δράστη, δεν έχουν προς το παρόν γίνει γνωστά, καθώς η έρευνα για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη, όμως φαίνεται πως το επεισόδιο προέκυψε μετά από διαμάχη για άγνωστους λόγους σε μπαρ.

Συγκεκριμένα, αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο σημείο είχε προηγηθεί σοβαρός καβγάς μεταξύ ορισμένων ατόμων. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μάχη με μαχαίρια, ενώ από την αστυνομία διέρρευσε πως οι δύο από τους πέντε τραυματίες ήταν όντως μαχαιρωμένοι. Τα δύο αυτά άτομα μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο Τζαμάικα, σε κρίσιμη κατάσταση, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως ο δράστης πρώτα έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στους πεζούς και αμέσως μετά βγήκε και μαχαίρωσε τους δύο.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet