Σε «κλίμα ανάπτυξης» η κοπή της πίτας της ΕΛΤΑ Courier
Οικονομία-Αγορά

Σε «κλίμα ανάπτυξης» η κοπή της πίτας της ΕΛΤΑ Courier

Εκατοντάδες εργαζόμενους από τα Κέντρα Ταχυμεταφοράς Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα, πολιτικά πρόσωπα, αλλά και εκπροσώπους φορέων υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας.

Περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι από όλα τα κέντρα της ΕΛΤΑ Courier συναντήθηκαν στις 25 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα και στις 4 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, για να γιορτάσουν τη νέα χρονιά. Το επίσημο καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της εταιρείας, ο οποίος, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ανακοίνωσε ότι «το προηγούμενο έτος η εταιρεία μας σημείωσε ανοδική πορεία, της τάξης του 10%, σημαντική αύξηση των διακινηθέντων αντικειμένων, καθώς και αύξηση του προσωπικού κατά 100 άτομα». Επίσης, σημείωσε ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με το σωματείο των εργαζομένων για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης και του κανονισμού εργασίας, «στην οποία εμείς, ως διοίκηση, προτείνουμε μεσοσταθμική αύξηση μισθών κατά 14%», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Εκδήλωση κοπής πίτας ΕΛΤΑ Courier στην Αθήνα.

Τέλος, όπως τόνισε ο κ. Φειδοπιάστης, προκηρύχθηκαν 100 νέες θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου, κάτι το οποίο αποτελεί «μια ακόμα απόδειξη της σταθερά ανοδικής πορείας της εταιρείας μας». Και ο πρόεδρος της εταιρεία κατέληξε στην παρέμβασή του: «Τα θετικά αυτά αποτελέσματα μας δίνουν την αισιοδοξία ότι -μέσα στην επόμενη διετία- θα είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερο μερίδια στην αγορά των ταχυμεταφορών».

Για την αναπτυξιακή πορεία και τις επιτυχίες της εταιρείας μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, Δημήτρης Αποστολάκος, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Οι οργανωτικές αλλαγές που πραγματοποιήσαμε τον προηγούμενο χρόνο σε παραγωγικό, μηχανογραφικό και εμπορικό επίπεδο, απέδωσαν καρπούς. Εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης, με επίκεντρο τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εξέλιξη των ανθρώπων της ΕΛΤΑ Courier, κοιτάζουμε -για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια- τον ανταγωνισμό στα μάτια. Συνεχίζουμε δυναμικά!».

Ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Παναγιώτης Σκούτας και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές Α.Ε., Αντώνης Φειδοπιάστης.

Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε ο σύντομος χαιρετισμός που απηύθυνε στους εργαζόμενους της ΕΛΤΑ Courier ο κ. Παναγιώτης Σκούτας, διευθυντής του γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, ο οποίος τόνισε ότι το Υπουργείο, ως εποπτεύουσα αρχή, βρίσκεται και θα παραμείνει στο πλευρό του ομίλου ΕΛΤΑ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρευρέθηκαν οι συνεργάτες του υπουργού Ν. Παππά, Σπυρίδων Παντελής, αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Νίκου Μαυραγάνη, καθώς και οι κ.κ. Ηλίας Σάντας και Ζήκος Τσάβαλος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΑ Courier.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκπροσώπησε ο κ. Νίκος Στάβερης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΑ, ενώ εκ μέρους του ΚΕΚ ΕΛΤΑ τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του ο κ. Μιχάλης Κυπραίος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αντιστοίχως, στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης το ΚΕΚ ΕΛΤΑ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία οι κ.κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης Δικτύου Λιανικής Μακεδονίας-Θράκης και Νότης Ταουκτσής, διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας-Θράκης.

Σχετικά με την ΕΛΤΑ Courier

Η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε., μέλος του ομίλου ΕΛΤΑ, ιδρύθηκε το 2000 ως συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, η οποία ξεκίνησε να προσφέρεται στην ελληνική αγορά το 1986.

Δραστηριοποιείται στην αγορά των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς με περισσότερα από 800 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικώς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ποιότητας, με ταχύτητα και αξιοπιστία, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, απολύτως προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της, συμβάλλοντας στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet