Αλέξης Τσίπρας: «… είναι στημένα»
Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: «… είναι στημένα»

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα που μίλησε σε σύσκεψη οργανώσεων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής, μπροστά στον «κίνδυνο» του ΣΥΡΙΖΑ και στην απειλή που η αριστερά εκπροσωπεί για την Ευρώπη της κ. Α. Μέρκελ, «η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχει πάρει το πράσινο φως του Βερολίνου για ένα ακόμα παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού»:

»Η Eurostat στις 22 Απριλίου θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα κάποιο πλεόνασμα. Αυτό έχει ήδη συμφωνηθεί και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που θα υπάρξει πλεόνασμα σε μία χώρα κατόπιν πολιτικής συμφωνίας. Έτσι θα αρχίσουν προεκλογικά, να μοιράζουν κάποια ψίχουλα στους ιθαγενείς. Σε μια ανήθικη και ξεδιάντροπη επιχείρηση εξαπάτησης συνειδήσεων».

»Στις αρχές Μαΐου, θα επιχειρηθεί μία “στημένη” έξοδος στις αγορές. Ένα μικρό ποσό με επιτόκιο λίγο κάτω από το 5%, ίσα-ίσα για να μπορούν να οργανώσουν ένα προεκλογικό “θρίαμβο” για το λαό που θεωρούν όχλο. Έχουν ήδη βρει και τον πρόθυμο οίκο, έναν οίκο που κατέχει ελληνικά ομόλογα και όλο αυτό το παιγνίδι θα του αποφέρει εύκολα και μεγάλα κέρδη. Και τα παιχνίδια αυτά θα μεταφερθούν μετά στο χρηματιστήριο και στα spreads».

Όλα αυτά θα γίνουν, όπως είπε, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και υποσχέθηκε ότι στην πορεία προς την κάλπη θα αποκαλυφθεί ο ρόλος τους.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet