«Μαλλιά κουβάρια» στο ΠΑΣΟΚ
Πολιτική

«Μαλλιά κουβάρια» στο ΠΑΣΟΚ

Τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά, η δημιουργία του νέου πολιτικού κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη και το ναυάγιο με την Ελιά, έχουν προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – παραμονή της συνδιάσκεψης της «Ελιάς» – ήταν ιδιαιτέρως ηλεκτρισμένη, σύμφωνα με το real.gr.

Η Τόνια Αντωνίου επιτέθηκε στον Κώστα Σκανδαλίδη υποστηρίζοντας ότι υπονομεύει το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι το «ΠΑΣΟΚ πέθανε όπως το ξέραμε» παράλληλα σημείωσε ότι «58 κοινωνικά στελέχη ζήτησαν τη διεύρυνση, η ΔΗ.ΜΑΡ. αρνήθηκε και εμείς αγκαλιάσαμε την πρωτοβουλία», τόνισε, κάνοντας λόγο για υπονόμευση της από κάποιους, με αποτέλεσμα «να πηγαίνουμε αύριο σε μία συνδιάσκεψη της Ελιάς, βαριά τραυματισμένοι».

Απευθυνόμενη στον ίδιο τον Κώστα Σκανδαλίδη, του είπε πως άκουσε με έκπληξη όσα είπε χθες, μία μέρα πριν από τη συνδιάσκεψη. «Τι περίμενες; Το γκάλοπ και το 3,8%; Δηλαδή στο 5,6% ήμασταν καλά;» ρώτησε, συμπληρώνοντας πως «ή είστε αφελείς ή είστε υπονομευτές. Και για αφελείς δεν σας έχω…».

Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εμφανώς ενοχλημένο διέκοψε την Τ. Αντωνίου και υποστήριξε πως παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπε, ενώ η Τ. Αντωνίου απάντησε «και σε άκουσα και σε διάβασα και ξέρω να σε ερμηνεύω».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, μετά από την τοποθέτηση της Τόνιας Αντωνίου, ζήτησε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να διακόψει τη συνεδρίαση και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος σε έντονο ύφος προς όλους, έληξε την συνεδρίαση πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet