Π. Καμμένος: Σε 20 λεπτά μπαίνουμε στα Σκόπια με μια ίλη τεθωρακισμένων!
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Π. Καμμένος: Σε 20 λεπτά μπαίνουμε στα Σκόπια με μια ίλη τεθωρακισμένων!

Σε προκλητικότατες δηλώσεις για χώρες – συμμάχους της Ελλάδας προχώρησε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι TRT.

«Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε «δειλούς» τους Τούρκους λέγοντας ότι «έχουν μια πολιτική λεκτικού τσαμπουκά, ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή πραγματική χρήσης βίας. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντί τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την κόντρα που έχει ανοίξει με τον Νίκο Κοτζιά, ανέφερε: «Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ. Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η “Μακεδονία του Αιγαίου” είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από τον Τίτο και τον Μουσολίνι. Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη… Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε».

Ο Πάνος Καμμένος επέστρεψε τον χαρακτηρισμό του «νέου Σαμαρά» στον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι: «Είπε στη Βουλή “προσπάθησα να σε προφυλάξω μην γίνεις Σαμαράς”. Ενώ έγινε ο ίδιος Σαμαράς. Την προδοσία την έκανε ο ίδιος. Αυτόν τον πολιτικό αμοραλισμό στην Ελλάδα δεν τον έχω ξαναδεί. Αποστασία τέτοια από τον κυβερνητικό σου εταίρο και την αριστερά δεν την είχαμε ματαδεί».

Τέλος, μιλώντας για τους βουλευτές που εγκατέλειψαν το κόμμα του, τόνισε: «Σε μια δύσκολη στιγμή ο άνθρωπος έχει να βάλει την αξιοπρέπεια του στο ζύγι. Στη ζυγαριά του ο κ. Κόκκαλης και η κυρία Χρυσοβελώνη έβαλαν την καρέκλα», σημείωσε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet