Εθελοντές για την προστασία των αδέσποτων ζητά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Εθελοντές για την προστασία των αδέσποτων ζητά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με στόχο την καλύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση των αδέσποτων ζώων ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Γραφείου Διοικητικών Θεμάτων & Εξυπηρέτησης Πολίτη, απευθύνουν κάλεσμα σε πολίτες του Δήμου, οι οποίοι επιθυμούν να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής προκειμένου να καταγραφούν στο μητρώο εθελοντών που καταρτίζεται σχετικά με τη φροντίδα, τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων και γενικότερα τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Εθελοντισμού του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο τηλέφωνο 2106145451-2106145150.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα, ο τρόπος που φερόμαστε και φροντίζουμε για τις ανάγκες των ζώων, αντανακλά τον πολιτισμό μας. Οφείλουμε να φροντίζουμε τους τετράποδους φίλους μας, να τους προσφέρουν τη ζεστασιά και την αγάπη που απλόχερα και άδολα μας χαρίζουν και να τους προστατεύουμε από κινδύνους και κακουχίες. Έως σήμερα, οι υπηρεσίες του Δήμου συνεργαζόμαστε με φορείς και οργανώσεις προστασίας ζώων και μαζί πράττουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, έχουμε ανάγκη κάθε δημότη που αγαπά τα ζώα και θέλει να συμβάλει. Προστατεύουμε τα αδέσποτα, προωθούμε την υιοθεσία, ανταποδίδουμε την αγάπη τους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet