Έργα & παρεμβάσεις στο Αναρρωτήριο Πεντέλης από την Περιφέρεια
Περιφέρεια Αττικής

Έργα & παρεμβάσεις στο Αναρρωτήριο Πεντέλης από την Περιφέρεια

Τη βούληση για έμπρακτη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην αναβάθμιση των υποδομών του Αναρρωτηρίου Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ) εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, κατά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Σοφία Κωνσταντέλλια, και τον διευθυντή του Αναρρωτηρίου, Σπύρο Καραγκούνη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, με αφορμή την έναρξη του προγράμματος «Ανάδοχη Πρώτη Αγκαλιά» για τα εγκαταλελειμμένα βρέφη στα μαιευτήρια, που ξεκίνησε με τη συνεργασία του Παιδικών Χωριών SOS και με τη χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο κ. Καραμέρος δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη να στηρίζει εμπράκτως δημόσιες δομές κοινωνικής φροντίδας και προστασίας του παιδιού. Περιμένουμε άμεσα προτάσεις από τη διοίκηση για χρηματοδότηση έργων και παρεμβάσεων που θα βελτιώσουν περαιτέρω τις κτηριακές υποδομές του Αναρρωτηρίου.

»Στον άρτια οργανωμένο ξενώνα βρεφών 10 εγκαταλελειμμένα μωρά βρήκαν ήδη ζεστή αγκαλιά και νοιώθουν την οικογενειακή αγάπη που χρειάζονται και αξίζουν, πριν πάνε σε ανάδοχες οικογένειες.

»Η “Ανάδοχη Πρώτη Αγκαλιά” είναι υπόθεση όλων μας. Προσκαλώ τους πολίτες, ιδιαίτερα των Βορείων Προαστίων, να υποστηρίξουν την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, να γίνουν ανάδοχοι γονείς και να δώσουν τη δική τους αγκαλιά ζωής».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet