Αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού 232.000 ευρώ με ΦΠΑ στην Πεντέλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού 232.000 ευρώ με ΦΠΑ στην Πεντέλη

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο «Αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Πεντέλης» αποφάσισαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, με την υπογραφή σχετικής προγραμματικής σύμβασης.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 232.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο, έως το ποσό των 200.000 ευρώ χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, και για το επιπλέον ποσό των 32.000 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Πεντέλης.

Στόχος του έργου είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, η θωράκιση της περιοχής παρέμβασης έναντι πλημμυρικών φαινομένων, καθώς και η προστασία του υφιστάμενου οδικού δικτύου και της διερχόμενης κυκλοφορίας. Αφορά δε σε παρεμβάσεις σε τέσσερις υφιστάμενους σωληνωτούς οχετούς στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Συγκεκριμένα, τα δύο τεχνικά έργα βρίσκονται επί της οδού Καλισσίων, και τα άλλα δύο στη διαδρομή Πεντέλης – Ντράφι – Νταού Πεντέλης.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet