Αυτοψία στα ρέματα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών από τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Δημόπουλο
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Αυτοψία στα ρέματα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών από τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Δημόπουλο

Αυτοψία στα ρέματα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δημόπουλος προκειμένου να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται, τον βαθμό καθαριότητάς τους και τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν ώστε οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής να παρέμβουν άμεσα.

Ο κ. Δημόπουλος συνοδευόμενος από τη γενική διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Έργων και Υποδομών, Ελένη Βελγάκη, την προϊσταμένη του τμήματος Υδραυλικών Έργων, Λιμενικών Έργων και Εγγείων Βελτιώσεων, Θεοδώρα Αραμπατζή, και εκπροσώπους της εταιρείας που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των ρεμάτων του Κεντρικού Τομέα, ξεκίνησε την αυτοψία από τα ρέματα που βρίσκονται στον Δήμο Νέας Φλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε το ρέμα του Ποδονίφτη, το ρέμα Γιαμπουρλά και τον Κηφισό που βρίσκονται στον εν λόγω Δήμο για να συνεχίσει την αυτοψία στα Ρέματα των Δήμων Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα, Ηλιούπολης και Αθήνας.

Ο κ. Δημόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η Περιφέρεια Αττικής και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης έχουν θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα, τον καθαρισμό των ρεμάτων, την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής και την προστασία των κατοίκων και των περιουσιών της, θέτοντας σε επαγρύπνηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, είτε είναι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είτε είναι οι συνεργαζόμενες υπηρεσίες των Δήμων. Οι αυτοψίες θα συνεχιστούν στα ρέματα όλης την Αττικής προκειμένου να είμαστε έτοιμοι ενόψει της χειμερινής περιόδου που ξεκινά».

Όπως ενημερώνει η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, η αυτοψία απέδειξε ότι τα περισσότερα ρέματα βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, χρήζουν όμως περαιτέρω προσοχής και επισταμένης καθαριότητας σε συνεργασία με τις κατά τόπους υπηρεσίες των Δήμων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet