Γ. Πατούλης: Με τη δύναμη της ψήφου των πολιτών της Αττικής θα θεραπεύσουμε τις παθογένειες
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Με τη δύναμη της ψήφου των πολιτών της Αττικής θα θεραπεύσουμε τις παθογένειες

Στις προοπτικές ανάπτυξης της Αττικής σε επίπεδο οικονομίας, πολιτισμού και υγείας και ευεξίας αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στον Ωρωπό.

Στην εκδηλώση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ιατρού και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ανατολικής Αττικής με τη Νέα Αρχή, Γ. Οικονομάκου,ο Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών σημειώνοντας ότι οι πολίτες καλούνται με την ψήφο τους να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους όσοι με την αδράνεια τους οδήγησαν την Αττική στη σημερινή κατάσταση.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Με τη δύναμη της ψήφου των πολιτών της Αττικής θα θεραπεύσουμε τις παθογένειες που υπάρχουν και θα συμβάλουμε στην  αναπτυξιακή επανεκκίνηση του τόπου μας.

»Οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για τη μεγάλη αλλαγή στην Αττική. Η περιφέρεια μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής.

»Το μεγάλο στοίχημα που καλούμαστε να πετύχουμε είναι να κρατήσουμε τους νέους ανθρώπους στο τόπο τους, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης και παραγωγικής διαδικασίας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους πολιτών, βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, υποψηφίων βουλευτών, ευρωβουλευτών, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Εκτός από το Γ. Πατούλη χαιρετισμό πραγματοποίησε και ο Β. Σμυρνιώτης, καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet