Γ. Πατούλης: Ντροπή για τον Τύπο το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» – Τη φωλιά για το αυγό της Χ.Α. την έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Ντροπή για τον Τύπο το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» – Τη φωλιά για το αυγό της Χ.Α. την έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ως «ντροπή για τον Τύπο» χαρακτηρίζει το σημερινό (15/10) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή», όπου εικονίζεται ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης με τον τίτλο «Ο Πατούλης φτιάχνει φωλιά για το αυγό της Χ.Α.», η περιφερειακή αρχή.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» αποτελεί ένα ακόμη βήμα διολίσθησης της συγκεκριμένης κομματικής εφημερίδας προς τον λαϊκισμό και τη συκοφαντία. Η διοίκηση Πατούλη δεν έχει ανάγκη από τη στήριξη των άκρων, διαθέτει ισχυρότατη λαϊκή νομιμοποίηση, γιατί ψηφίστηκε από το 65,75% των πολιτών της Αττικής. Το γεγονός ότι αυτή η ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση δεν αποτυπώνεται στη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που επέβαλε με τον «Κλεισθένη» ένα καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα, για να προκαλέσει ακυβερνησία στα όργανα της αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας την εκλογική συντριβή που ερχόταν.

Την πόρτα στο να εισέλθουν οι παρατάξεις των άκρων στα αιρετά όργανα της αυτοδιοίκησης την άνοιξε ο «Κλεισθένης» και ο κ. Σκουρλέτης. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποίησε τη Χρυσή Αυγή σε διάφορες περιπτώσεις.

Ας μην ψάχνουν λοιπόν στην εφημερίδα «Αυγή» ποιος έφτιαξε τη φωλιά για το αυγό της Χρυσής Αυγής. Ο ΣΥΡΙΖΑ την έφτιαξε. Και η σημερινή κυβέρνηση είναι αυτή που την γκρέμισε, συλλαμβάνοντας και προφυλακίζοντας καταρχήν την ηγετική ομάδα της Χ.Α. και στη συνέχεια, επιτρέποντας στη Δικαιοσύνη να ολοκληρώσει τη δίκη, που σερνόταν επί 4,5 χρόνια, επιβάλλοντας τις ποινές.

Η διοίκηση Πατούλη δεν δίνει εξετάσεις δημοκρατικής αντίληψης σε αυτούς που συνεργάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, είτε σε πλατείες, είτε σε «υπόγεια», όπως κατήγγειλε ο κ. Κοντονής, με τη Χ.Α..

Η διοίκηση Πατούλη συνεργάζεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο με πρόσωπα και παρατάξεις που βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον των πολιτών της Αττικής. Όσον αφορά την απομάκρυνση των μελών της Ελληνικής Αυγής που συμμετέχουν σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αυτή θα γίνει εφαρμόζοντας απόλυτα τις προβλέψεις της νομοθεσίας. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε λειτουργήσει από την πρώτη στιγμή.

Η δική μας αυτοδιοικητική παράταξη έχει καταδικάσει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν προέρχεται. Τα μέλη άλλων παρατάξεων καταδικάζουν απερίφραστα τη βία και την τρομοκρατία, ή η ευαισθησία τους εξαντλείται στη Χ.Α.;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet