Γ. Σγουρός για Ρ. Δούρου: Κομματάρχης και περιφερειάρχης δεν γίνεται
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός για Ρ. Δούρου: Κομματάρχης και περιφερειάρχης δεν γίνεται

Στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Έψιλον με τον Γιάννη Παπαγιάννη και την Ανδριάννα Ζαρακέλη φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής μίλησε μεταξύ άλλων για:

Ποιο λόγο απέτυχε, όπως είπε, η κ. Δούρου:

Η κ. Δούρου κρατάει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Είναι ταυτόχρονα και περιφερειάρχης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι δεν γίνεται να πετύχεις. Τα συμφέροντα της Περιφέρειας πολλές φορές συγκρούονται με αυτά του κόμματος. Και περιφερειάρχης και κομματάρχης δεν γίνεται. Εγώ τήρησα το κομματικό ασυμβίβαστο.

Τα αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται στη Μάνδρα:

Τα έργα καθυστέρησαν να ξεκινήσουν πριν από 4 χρόνια και η κ. Δούρου είναι υπόλογη γι’ αυτό. Παρέλαβε μελέτη έτοιμη το 2014 για το συγκεκριμένο ρέμα και ξύπνησε το 2018, μετά τη φονική πλημμύρα που έγινε τον Νοέμβριο του 2017 και μάλιστα με διαδικασίες απευθείας ανάθεσης σε εργολάβους.

Τι εισπράττει από τους πολίτες στις περιοδείες του:

Δεν έχει καμία σχέση το 2014 με το 2019. Τότε ήταν μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πολιτικά. Κι όμως ηττηθήκαμε για μόλις 12.000 ψήφους με τα άκυρα ψηφοδέλτια να είναι πάνω από 100.000! Τώρα οι πολίτες μας αγκαλιάζουν και οι περισσότεροι αναγνωρίζουν  ότι είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για την Περιφέρεια και κάναμε έργο γι’ αυτήν.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Αννα

    Απεταξάμην το σατaνά, απεταξάμην το Πασοκ κι ο Σγουρος. Ζησαμε για να τον ακούσουμε κι αυτόν να μας λέει πως εινια υπερκομματικός!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet