Γ. Σγουρός: Ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που οδηγεί στην ανάπτυξη
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που οδηγεί στην ανάπτυξη

Τις επισκέψεις του σε δημόσιους οργανισμούς και τις επαφές του με φορείς και πολίτες της Αττικής συνεχίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο της επικοινωνίας και διαβούλευσης για το αύριο της Αττικής.

Ειδικότερα, το πρωί ο Γ. Σγουρός επισκέφθηκε το «Κωνσταντοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο  («Αγία Όλγα»), όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση και στελέχη του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, που ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νοσοκομείου και τις σοβαρές ελλείψεις στο προσωπικό, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των πολιτών.

Στη συνέχεια παραβρέθηκε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών (ΣΑΤΕ). Στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι οι τεχνικές εταιρείες ήταν πάντα ο μοχλός ανάπτυξης της χώρας.

«Χωρίς έργα και σύγχρονες υποδομές δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε ανάπτυξη. Στη θητεία μου τόσο στην Περιφέρεια Αττικής, όσο και παλαιότερα στη Νομαρχία Αθηνών, έδωσα μεγάλη σημασία στην κατασκευή δημοσίων έργων και η συμβολή η δική σας ήταν καταλυτική.

»Το ΠΔΕ, το ΕΣΠΑ και οι ίδιοι πόροι ήταν τα κύρια εργαλεία των προηγούμενων ετών. Σήμερα καλείστε και εσείς να συμμετάσχετε στην ανάπτυξη, με χρήση και δικών σας πόρων, με τη μόχλευση χρημάτων από ευρωπαϊκά κονδύλια, όπως πακέτο Γιούνγκερ.

»Η Περιφέρεια και εγώ προσωπικά θα ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που οδηγεί στην ανάπτυξη», σημείωσε ο κ. Σγουρός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet