Γ. Σγουρός: Η κ. Δούρου είχε ζητήσει να την ψηφίσουν για να γλιτώσουμε την επόμενη καταστροφή – Ούτε μάντης να ήταν
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Η κ. Δούρου είχε ζητήσει να την ψηφίσουν για να γλιτώσουμε την επόμενη καταστροφή – Ούτε μάντης να ήταν

«Αν είχαν εφαρμοστεί όσα είχαμε προγραμματίσει στην Περιφέρεια, θα είχε λυθεί διά παντός το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Αττική» είπε σε συνέντευξή του στον REAL FM, και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Σήμερα, όπως είπε, το 70% των απορριμμάτων θα ανακυκλωνόταν, αντί για το μόλις 15%  αυτή τη στιγμή.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά της Περιφέρειας, όπως είπε, ο ίδιος, παρέδωσε ταμείο 350 εκατομμυρίων, με μηδενικά χρέη, με χίλια έργα, με επιστροφές ΦΠΑ στο κράτος ύψους 850 εκατομμυρίων και δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.

Όπως είπε ακόμη ο κ. Γιάννης Σγουρός, «στις επικείμενες τετραπλές εκλογές, αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια, θα συμμετάσχουν 150.000 υποψήφιοι». «Πείτε μου, ποιο θα είναι το μήνυμα, που θα μεταφερθεί στην κοινωνία; Ποιος φορέας θα προλάβει να μιλήσει; Θα δημιουργηθεί ένα αλαλούμ» αναρωτήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Αναφορά με την υποψηφιότητα του κ. Πατούλη, για τον οποίον ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, είπε ότι «ενώ διατείνεται ότι πρεσβεύει το νέο που θα αλλάξει δήθεν την Αττική, την ίδια στιγμή ο ίδιος ξέρει ότι είναι πιο παλιός και από τους παλιούς». «Είναι από το 2006 δήμαρχος στο Μαρούσι, χωρίς να έχει να επιδείξει τίποτα ιδιαίτερο στις θητείες του. Και ενώ ήταν για να κατέβει δήμαρχος στην Αθήνα, όταν του έκλεισαν την πόρτα από το κόμμα του, αποφάσισε να κατέβει περιφερειάρχης Αττικής, χωρίς να γνωρίζει την Περιφέρεια. Άλλο δήμαρχος στο Μαρούσι και άλλο περιφερειάρχης στην περιφέρεια των 66 δήμων και των πέντε εκατομμυρίων πολιτών» σημείωσε.

Για την κ. Δούρου είπε ότι «μπήκε στην Περιφέρεια με ιδεοληψίες και κατάργησε τον περιφερειακό σχεδιασμό». «Άσκησα πολύ σκληρή κριτική μέσα στο περιφερειακά συμβούλια και με αποκαλούσαν κινδυνολόγο» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης. «Αν πάρετε το πρόγραμμα της κ. Δούρου μέσα γράφει: “Να με ψηφίσετε για να γλιτώσουμε την επόμενη καταστροφή”. Ούτε μάντης να ήταν» κατέληξε ο κ. Γιάννης Σγουρός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet