Γ. Σγουρός vs ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Καταγγέλλετε συμφέροντα και οδηγείτε τζιπ…»
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός vs ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Καταγγέλλετε συμφέροντα και οδηγείτε τζιπ…»

Ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός απαντά σε ανακοίνωση της ΠΟΕ -ΟΤΑ στην οποία γίνεται αναφορά στο πρόσωπό του (βλέπε δημοσίευμα ΠΟΕ ΟΤΑ: Από γερμανικό «κόσκινο» περνούν Δήμοι και Περιφέρειες).

Ο κ. Γ. Σγουρός επισημαίνει ότι δεν υπήρξε υπηρέτης εργολαβικών και επιχειρηματικών συμφερόντων, επισημαίνει ότι ψηφίστηκε από το 50% περίπου του εκλογικού σώματος της Περιφέρειας και κατηγορεί την ηγεσία της ΠΟΕ – ΟΤΑ ότι συνεχίζει προσκολλημένη στο παρελθόν το καταστροφικό τους έργο, όπως μας ενημερώνει το ακόλουθο δελτίο Τύπου.

Με αφορμή ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ, στην οποία γίνεται εμπαθής αναφορά στο πρόσωπο του Γιάννη Σγουρού, περί δήθεν εξυπηρέτησης εργολαβικών και επιχειρηματικών συμφερόντων, ο κ. Γ. Σγουρός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τη χθεσινή της ανακοίνωση η ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά γιατί έχει γίνει περίγελος του συνδικαλισμού και γιατί αποτελεί πλέον ξεκάθαρα φορέα μικροκομματικών συμφερόντων, ξεπουλώντας τον ανεξάρτητο συνδικαλιστικό της ρόλο.

Λίγες μέρες μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατά τη διάρκεια της τυπικής διαδικασίας εκλογής του προεδρείου, επέλεξαν να αναφερθούν στο πρόσωπό μου με εμπαθείς χαρακτηρισμούς, προσφέροντας επικοινωνιακό δεκανίκι στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας.

Πληροφορώ τους “εργατοπατέρες” της κομματικής συνδιαλλαγής, ότι οι υπηρέτες εργολαβικών και επιχειρηματικών συμφερόντων δεν είναι αυτοί που έκαναν προεκλογική εκστρατεία με ελάχιστες δαπάνες, χωρίς προεκλογικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, χωρίς επικοινωνιακό βομβαρδισμό, χωρίς ούτε καν μία αφίσα.

Οι υπηρέτες εργολαβικών και επιχειρηματικών συμφερόντων δεν παραδίδουν πλεονάσματα, δεν μηδενίζουν χρέη, δεν κάνουν έργα με τους πολίτες, για τους πολίτες, δεν παραδίδουν ολοκληρωμένο απολογισμό για κάθε τι που έγινε αυτά τα τριάμισι χρόνια, δεν αποφεύγουν τις ύβρεις ενώ οι άλλοι λασπολογούν.

Ούτε εισπράττουν την επιδοκιμασία του 50% σχεδόν του εκλογικού σώματος στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Ή μήπως είναι και οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, υπηρέτες συμφερόντων; Επιτέλους τόσο τυφλωμένοι είστε, που δεν σέβεστε ούτε την επιλογή σχεδόν 700.000 και πλέον πολιτών;

Σταθήκατε εμπόδιο διαχρονικά σε κάθε πρόταση για την πρόοδο της δημόσιας διοίκησης.

Παλέψατε με νύχια και με δόντια για τα οφίτσια και τα προνόμια της συνδικαλιστικής νομενκλατούρας.

Εναντιωθήκατε σε κάθε τι θετικό και καινούργιο, χρησιμοποιήσατε την αποκομιδή των απορριμμάτων ως μέσο εκβίασης κρατώντας ομήρους εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Καταγγέλλετε τα εργολαβικά συμφέροντα και την ίδια στιγμή οδηγείτε τζιπ εργολάβων.

Συνεχίζετε προσκολλημένοι στο παρελθόν το καταστροφικό σας έργο. Οι πολίτες σας απεχθάνονται, οι εργαζόμενοι σας αγνοούν με κάθε ευκαιρία…

Πότε θα το καταλάβετε, δεν βρέχει σύντροφοι, κάτι άλλο συμβαίνει…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet