Γ. Σγουρός: Πρόκληση από Δούρου και ΑΠΕ-ΜΠΕ απέναντι στην κοινωνία
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Πρόκληση από Δούρου και ΑΠΕ-ΜΠΕ απέναντι στην κοινωνία

Με σκληρό ύφος σχολιάζει η περιφερειακή παράταξη του τέως περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, την επιλογή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) να κυκλοφορήσει πολυσέλιδο αφιέρωμα για τη μέχρι σήμερα θητεία της νυν περιφερειάρχη Ρένας Δούρου.

Η Αττική Μόνο με Έργο υποστηρίζει ότι το ΑΜΕ-ΜΠΕ μετατρέπεται σε «προπαγανδιστή» της περιφερειάρχη, διαφημίζοντας «το απόλυτο τίποτα, την απόλυτη απραξία» της κας Ρ. Δούρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης:

Με αφορμή την προκλητική έκδοση – αφιέρωμα του περιοδικού του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) «Πρακτορείο» για τον απολογισμό των τριών ετών της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, ο Γ. Σγουρός έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η μετατροπή του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας σε προπαγανδιστή (έμμισθο;) της περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου αποτελεί προσβολή προς την ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, αλλά και προς την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας μας.

Την ημέρα που εκατομμύρια Έλληνες συνέρρεαν στις τράπεζες για να πληρώσουν χαράτσια 2 δισ. ευρώ, τα οποία η σημερινή κυβέρνηση επέβαλε υπό τις επευφημίες της κυρίας Δούρου, το ΑΠΕ, που  συντηρείται από τη φορολογία των Ελλήνων, επέλεγε να κυκλοφορήσει πολυσέλιδο και πολυτελέστατο περιοδικό με τιράζ δεκάδες χιλιάδες τεύχη, αφιερωμένο αποκλειστικά στα ανύπαρκτα «έργα και τις ημέρες» της.

Ουδέποτε στη μακρά ιστορία του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Ουδέποτε είχε κυκλοφορήσει ένας ατελείωτος πολιτικός μονόλογος 32 σελίδων, που να διαφημίζει το απόλυτο τίποτα, την απόλυτη απραξία.  

Δυστυχώς, η καθεστωτικής νοοτροπίας αυτή ενέργεια και η απροκάλυπτη μετατροπή των δημόσιων φορέων σε κομματικά υποχείρια, αποκαλύπτει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κα Δούρου από το βάρος των ολοένα και περισσοτέρων αποκαλύψεων των προεκλογικών ψεμάτων της, με τα οποία εξαπάτησε τους πολίτες της Αττικής και έτσι υφάρπαξε την ψήφο τους  για να εκλεγεί μαζί με εκείνες των οπαδών της Χρυσής Αυγής στον β΄ γύρο.

Άραγε, μέχρι να φθάσουμε στις  περιφερειακές εκλογές του 2019, τι άλλο είναι ικανοί ακόμη να πράξουν, περιφρονώντας βασικές αρχές της Δημοκρατίας, αλλά και την ίδια την κοινωνία;».

Υ.Γ. Για τα του τριετούς απολογισμού θα τα πούμε λίαν συντόμως…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet