Διανομή τροφίμων σε δομές αλληλεγγύης από την Περιφέρεια
Περιφέρεια Αττικής

Διανομή τροφίμων σε δομές αλληλεγγύης από την Περιφέρεια

Στη διανομή περίπου εκατό τόνων τροφίμων σε 54 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, προχώρησε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 η «Αλληλεγγύη για όλους» στον χώρο της αποθήκης των ΚΤΕΟ Μάνδρας, που παραχώρησε η Περιφέρεια Αττικής για τον σκοπό αυτό.

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα, στην πατρίδα μας υπάρχουν δύο πραγματικότητες. Η μία, είναι εκείνη της πολιτικής σήψης. Και η άλλη είναι εκείνη της αλληλεγγύης. Η Περιφέρεια Αττικής εγγράφεται στη δεύτερη και αντιλαμβάνεται την αλληλεγγύη με τρόπο έμπρακτο και συγκεκριμένο. Ειδικά μάλιστα σε τούτη την περίοδο που σοβεί η ανθρωπιστική κρίση.

Στόχος μας είναι να γίνει η Περιφέρεια ανάχωμα της κρίσης, μέσα από τη συγκεκριμένη στήριξη των πολιτών. Είτε πρόκειται για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών των πολιτών, είτε για τη στήριξη δράσεων αλληλεγγύης όπως η σημερινή. 

Γιατί η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι αόριστη έννοια αλλά συγκεκριμένη δράση. Με χειροπιαστά αποτελέσματα. Όπως αυτά εδώ, σήμερα, στη Μάνδρα. Γιατί εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε την πολιτική: ως δέσμευση που παράγει συγκεκριμένα αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet