Διανομή τροφίμων σε δομές αλληλεγγύης από την Περιφέρεια
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Διανομή τροφίμων σε δομές αλληλεγγύης από την Περιφέρεια

Στη διανομή περίπου εκατό τόνων τροφίμων σε 54 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, προχώρησε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 η «Αλληλεγγύη για όλους» στον χώρο της αποθήκης των ΚΤΕΟ Μάνδρας, που παραχώρησε η Περιφέρεια Αττικής για τον σκοπό αυτό.

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα, στην πατρίδα μας υπάρχουν δύο πραγματικότητες. Η μία, είναι εκείνη της πολιτικής σήψης. Και η άλλη είναι εκείνη της αλληλεγγύης. Η Περιφέρεια Αττικής εγγράφεται στη δεύτερη και αντιλαμβάνεται την αλληλεγγύη με τρόπο έμπρακτο και συγκεκριμένο. Ειδικά μάλιστα σε τούτη την περίοδο που σοβεί η ανθρωπιστική κρίση.

Στόχος μας είναι να γίνει η Περιφέρεια ανάχωμα της κρίσης, μέσα από τη συγκεκριμένη στήριξη των πολιτών. Είτε πρόκειται για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών των πολιτών, είτε για τη στήριξη δράσεων αλληλεγγύης όπως η σημερινή. 

Γιατί η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι αόριστη έννοια αλλά συγκεκριμένη δράση. Με χειροπιαστά αποτελέσματα. Όπως αυτά εδώ, σήμερα, στη Μάνδρα. Γιατί εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε την πολιτική: ως δέσμευση που παράγει συγκεκριμένα αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet