Δύναμη Ζωής: Στην κομματική πραγματικότητα καταφεύγει ο κ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Δύναμη Ζωής: Στην κομματική πραγματικότητα καταφεύγει ο κ. Πατούλης

«Στην κομματική πραγματικότητα καταφεύγει ο κ. Πατούλης» τονίζει η παράταξη Δύναμη Ζωής για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Δύναμη Ζωής της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας, έκανε την εξής γραπτή δήλωση:

Καταλαβαίνει και ο ίδιος ο κ. Πατούλης ότι δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να πει και να προτείνει για την Περιφέρεια Αττικής και για τον Β’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και, επίσης, ότι είναι νικητής των δημοσκοπήσεων που θα αποδειχθεί νικημένος στην κάλπη. Το δικαιολογημένο άγχος που νιώθει το εκτονώνει, λοιπόν, στην εναγώνια αναζήτηση άλλου ρόλου, εκείνου του κομματικού αντιπάλου της κυβέρνησης και έτσι ανέβασε στα ραδιόφωνα ένα αντικυβερνητικό σποτ του ΙΣΑ στον οποίο είναι πρόεδρος – κομματικά χρωματισμένος πρόεδρος, όπως ο ίδιος δυστυχώς επιλέγει.

Εκείνο που αφορά ωστόσο τους κατοίκους της Περιφέρειας Αττικής, είναι ότι πρόκειται για έναν υποψήφιο που:

  • Ισχυρίζεται ότι δεν έχει γίνει έργο στην Αττική – την ίδια στιγμή τα ολοκληρωμένα ή υπό εξέλιξη 1.250 έργα της διοίκησης της Δύναμης Ζωής και της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου και στους 66 Δήμους, του δίνουν απάντηση.
  • Τάζει αορίστως 100.000 θέσεις απασχόλησης. Την ίδια στιγμή, στα 360 ενεργά εργοτάξιά μας βρίσκουν δουλειά και βγάζουν μεροκάματο δεκάδες χιλιάδες εργάτες και εργαζόμενοι.
  • Αγνοεί το γεγονός ότι η Περιφέρεια Αττικής, χάρη στον αναπτυξιακό και υπερτοπικό χαρακτήρα των μεγάλων έργων της, εξελίσσεται σε έναν σύγχρονο αναβαθμισμένο μητροπολιτικό πόλο έλξης όλο και μεγαλύτερης επενδυτικότητας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για εκτόξευση της ανάπτυξης και της απασχόλησης. 
  • Χαρίζει, στα λόγια πάντα, νοσοκομεία στους ασθενείς, βοήθεια σε αστυνομικούς και πυροσβέστες, συγκοινωνίες στους επιβάτες ενώ την ίδια στιγμή η Δύναμη Ζωής και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έχουν ήδη πετύχει τη νομική κατοχύρωση της αύξησης δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας ως προς τον ρόλο και τις παρεμβάσεις της και ήδη διαθέτει 92,3 εκατομμύρια ευρώ για 31 δημόσια νοσοκομεία, για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και για 54 ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) εντός Περιφέρειας Αττικής, 5 εκατ. για αγορά 35 πυροσβεστικών οχημάτων για την Πυροσβεστική, μαζί με την παραχώρηση του ΚΤΕΟ Μεγάρων, 5 εκατ. για την αγορά οχημάτων και εξοπλισμού για την Αστυνομία, 30 εκατ. για την αγορά 92 οικολογικών λεωφορείων για τις Συγκοινωνίες.

Υστερόγραφο: Στο μεταξύ αναμένουμε ακόμη συγκεκριμένες και όχι αόριστες απαντήσεις στα πολύ σαφή ερωτήματα που έχουμε θέσει στον κ. Πατούλη σχετικά με την οικονομική διαχείριση του Δήμου Αμαρουσίου, ύστερα από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet