Εκπόνηση μελέτης για Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών με πόρους της Περιφέρειας
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Εκπόνηση μελέτης για Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών με πόρους της Περιφέρειας

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Επικαιροποίηση και ολοκλήρωση μελετών του έργου “Κατασκευή Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών Αυτόνομης Διαβίωσης”», προϋπολογισμού 199.875 ευρώ με ΦΠΑ.

Σκοπός της μελέτης, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, είναι η εκπόνηση του συνόλου των απαιτούμενων επιμέρους μελετών, καθώς και η προετοιμασία του φακέλου για κατάθεση προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες Δόμησης, για την έκδοση οικοδομικής άδειας για την κατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων που αφορούν το κτηριακό συγκρότημα για τη στέγαση του Κέντρου Αυτόνομης Διαβίωσης και Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών (ΚΑ∆ΕΑΠ) στην Κοινότητα Βαρνάβα Αττικής, στον Δήμο Μαραθώνα.

Με τη δημιουργία και λειτουργία του εν λόγω Κέντρου, θα δημιουργηθεί, όπως τονίζει η Περιφέρεια Αττικής, ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και διαβίωση των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

Την ανάθεση της μελέτης, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την παρακολούθηση και την οριστική παραλαβή της αναλαμβάνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet