Επερώτηση Π. Καμάρα για τα διόδια σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο
Περιφέρεια Αττικής

Επερώτηση Π. Καμάρα για τα διόδια σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο

Επερώτηση για τα διόδια στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου κατέθεσε ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Παύλος Καμάρας στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος κατέθεσε επερώτηση σχετικά με το επίμαχο θέμα της προγραμματιζόμενης επιβολής διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, ως προς τις νομικές ενέργειες της περιφερειακής Αρχής κατά της υπ΄ αριθμ. 1170/16-01-2018 απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου.

Με γραπτή ερώτησή του, που κατέθεσε στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο κ. Καμάρας ρωτά την κ. Δούρου να ενημερώσει το Σώμα εάν:

α. Προσέφυγε κατά της παραπάνω σχετικής απόφασης του αναπληρωτή υπουργού, που παρά την αρνητική γνωμοδότηση της Περιφέρειας, ενέκρινε τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του 2014, ανοίγοντας τον δρόμο ουσιαστικά στην επιβολή των διοδίων και

β. σε περίπτωση που δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα, εάν προτίθεται να το κάνει στο μέλλον.

«Υπενθυμίζουμε», τονίζεται στην επερώτηση «ότι παράγοντες της περιφερειακής Αρχής (αντιπεριφερειάρχες, κ.λπ.) υποσχέθηκαν στους αγανακτισμένους κατοίκους που πλήττονται από το άδικο μέτρο ότι η Περιφέρεια θα προσβάλλει την απόφαση αυτή νομικά», ώστε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συμβούλου, «αφ΄ ενός να αποκατασταθεί η αδικία, αφ΄ ετέρου να γίνει σεβαστή η απόφαση της Περιφέρειας».

«Αναμένεται η απάντηση της κας Δούρου…» τονίζεται στην ανακοίνωση του ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου Π. Καμάρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet