«Η Αττική επιχειρεί» – Ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

«Η Αττική επιχειρεί» – Ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας Αττικής

Ημερίδα, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία», διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:30, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Την έναρξη των εργασιών θα κάνει η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου και ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της ημερίδας σε τρεις ενότητες:

  • «Εξωστρέφεια, Χρηματοδότηση, Καινοτομία», με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Δρόση – προϊστάμενο Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΠΕΠ Αττικής και τη συμμετοχή φορέων επιχειρηματικότητας, όπως ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η ΕΣΕΕ, το Enterprise Greece και στελεχών της Περιφέρειας.
  • «Έξυπνη Εξειδίκευση και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», στην οποία συμμετέχουν, με εκπροσώπους, το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης – ΕΙΕ και οι θεσμοί της Γαλάζιας Οικονομίας.
  • «Στηρίζουμε τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα και τις Καλές Πρακτικές», με συντονίστρια την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τη συμμετοχή ομιλητών με εμπειρία στο πεδίο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι η διαβούλευση για το πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία» έχει ήδη ξεκινήσει και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Περιφέρειας www.attica-forum.gr, όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες μπορούν να καταθέτουν τη γνώμη τους, τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet