Καταδικάζει τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ο Γ. Σγουρός
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Καταδικάζει τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ο Γ. Σγουρός

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τοποθετήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, αναφορικά με τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Ο κ. Γ. Σγουρός έγραψε τα εξής:

«Είμαι Βρυξέλλες, στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών όπου μιλάει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Α. Ταγιάνι, για μετανάστευση, ασφάλεια, ανεργία και πολιτικές συνοχής και τώρα έμαθα για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Απαράδεκτη η ενέργεια του Θ. Τζήμερου να επιτεθεί στη συνάδελφο του ΚΚΕ και απολύτως καταδικαστέα. Την καταδίκασε και η παράταξή μας στο Π.Σ. Αττικής.

»Είναι θλιβερό, αλλά τον τελευταίο καιρό οι ακρότητες διαρκώς κερδίζουν έδαφος σε βάρος της κανονικότητας. Οι εκλεγμένοι από τον λαό περιφερειακοί σύμβουλοι οφείλουν να σέβονται τον θεσμό, τη δημοκρατία και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Η παράταξή μας αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί είναι η πολλοστή φορά που χάνεται το μέτρο και η διοίκηση της Περιφέρειας παρακολουθεί απαθής. Τα περί δημοκρατίας λόγια στην πράξη δοκιμάζονται και όχι στη θεωρία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet