Μειώθηκαν σημαντικά οι λίστες αναμονής για τη θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών
economistas.gr
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Μειώθηκαν σημαντικά οι λίστες αναμονής για τη θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών

Με γοργούς ρυθμούς μειώνονται οι λίστες αναμονής των υποψηφίων οδηγών για θεωρητικές εξετάσεις κάθε κατηγορίας οχήματος ή μοτοσικλέτας στην Περιφέρεια Αττικής, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Ήδη έχουν εξυπηρετηθεί, τόσο τις καθημερινές, όσο και τις Κυριακές, περισσότεροι από 17.000 υποψήφιοι και νυν οδηγοί, που βρίσκονταν σε αναμονή εξαιτίας της πολύμηνης αναστολής των εξετάσεων, λόγω κορωνοϊού.

«Με έγκαιρο και σωστό προγραμματισμό και αξιοποιώντας όλα τα πρόσφορα μέσα πετύχαμε μέσα σε ένα μήνα να μειώσουμε δραστικά τις εκκρεμείς αιτήσεις, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και διασφαλίζοντας το αδιάβλητο των εξετάσεων» επεσήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι μέχρι τα τέλη Ιουλίου οι λίστες αναμονής να αποτελούν παρελθόν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

»Θέλω να συγχαρώ όλα τα στελέχη των διευθύνσεων Μεταφορών που με ευσυνειδησία και υψηλό αίσθημα καθήκοντος απέδειξαν για άλλη μια φορά στην πράξη την προσήλωσή τους στον κοινό μας σκοπό για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πολιτών και επαγγελματιών. Με μετρήσιμα και χειροπιαστά αποτελέσματα συνεχίζουμε δυναμικά με συνεκτικό σχέδιο και θεσμικές προτάσεις την προσπάθεια εξάλειψης της γραφειοκρατίας και της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, γνωστοποίησε ότι από τις 31/5/2021, ημέρα που επιτράπηκε η επανέναρξη των θεωρητικών εξετάσεων, εξυπηρετούνται κατά μέσο όρο και σε καθημερινή βάση περίπου 700 υποψήφιοι οδηγοί.

Επιπλέον, ανέφερε ότι συνολικά 836 υποψήφιοι εξετάστηκαν τις τελευταίες δύο Κυριακές (360 στις 27/6 και 476 στις 4/7), μετά τη σχετική εντολή του κ. Πατούλη να αξιοποιούνται οι αργίες για τη διευκόλυνση των υποψήφιων, αρκετοί εκ των οποίων, όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, «χρειάζονται το δίπλωμα οδήγησης για να εργαστούν ή να αναζητήσουν εργασία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet