Με τον γ.γ. του ΚΚΕ συναντήθηκε η Ρ. Δούρου
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Με τον γ.γ. του ΚΚΕ συναντήθηκε η Ρ. Δούρου

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην έδρα του κόμματος, είχε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης, ενώ η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, πέραν του γενικού γραμματέα, αποτελείτο από τους Νίκο Σοφιανό, μέλος του Π.Γ., και Γιάννη Μανουσογιαννάκη μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής συνάντησης η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, στο κοινό ψήφισμα για το θέμα της αξιολόγησης των εργαζόμενων ενώ έθεσε το ζήτημα της ανάγκης ενός νέου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας ενημέρωσε την περιφερειάρχη σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και για άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τον λαό συνολικότερα στην Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet