Με τον Φ. Κουβέλη συναντήθηκε η Ρ. Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

Με τον Φ. Κουβέλη συναντήθηκε η Ρ. Δούρου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Φώτη Κουβέλη, στα γραφεία του κόμματος, είχε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης, ενώ παρών ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜ.ΑΡ., Δημήτρης Αναγνωστάκης. Στη συνάντηση η περιφερειάρχης ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα περιφερειακή αρχή.

Σε δήλωσή της η κ. Ρένα Δούρου τόνισε, όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση, ότι δόθηκε η ευκαιρία ενημέρωσης για τα προβλήματα και τις προτάσεις επίλυσής τους, ενώ υπογράμμισε τη σύμπτωση των δύο πλευρών αναφορικά με τις προτεραιότητες και τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης για το καλό των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτης Κουβέλης, παρατήρησε την ανάγκη να αναδειχθεί η περιφερειακή αυτοδιοίκηση στη θέση που της αρμόζει με την ανάλογη χρηματοδότηση και, όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση, εξέφρασε την ελπίδα η νέα περιφερειακή αρχή να καταβάλει την προσπάθεια που αναλογεί στις διεκδικήσεις των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet