Νέες παρεμβάσεις στα ρέματα του Βορείου Τομέα σχεδιάζει η Περιφέρεια
Περιφέρεια Αττικής

Νέες παρεμβάσεις στα ρέματα του Βορείου Τομέα σχεδιάζει η Περιφέρεια

Αυτοψία στη Ρεματιά Χαλανδρίου πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου 2015 ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος.

Πέραν από τον υφιστάμενο προγραμματισμό και στο πλαίσιο αποφυγής ανεπιθύμητων συνεπειών από τις επερχόμενες βροχοπτώσεις του φθινοπώρου, ο αντιπεριφερειάρχης προανήγγειλε επιπλέον παρεμβάσεις στα ρέματα του Βόρειου Τομέα όπου αυτό θεωρείται αναγκαίο.

Τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας και του Δήμου Χαλανδρίου, παρόντων των αντιδημάρχων Χαλανδρίου Δημήτρη Χριστουλάκη και Έλενας Χριστούλη, έκαναν αυτοψία στο ύψος των οδών Ιωαννίνων και Πολυδρόσου, καταγράφοντας τα σημεία που χρήζουν καθαρισμού από φερτά υλικά καθώς και αντικατάστασης συρματοκιβωτίων στα πρανή του ρέματος.

«Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με τις διοικήσεις των Δήμων και τους πολίτες για τα ρέματα του Βόρειου Τομέα. Προηγήθηκε ένα καλοκαίρι με τα λιγότερα προβλήματα από κάθε άλλη χρονιά. Λιγότερα κουνούπια, λιγότερες οσμές, καλύτερη πρόσβαση στις παραρεμάτιες περιοχές. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε τους πολίτες κοντά μας» ανέφερε σχετικά ο κ. Καραμέρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet