Ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης ο Γ. Σγουρός
Περιφέρεια Αττικής

Ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης ο Γ. Σγουρός

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε την Πέμπτη 10 Απριλίου ο Γιάννης Σγουρός με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ – ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ. Ταυτοχρόνως ανακοίνωσε και τους πρώτους 130 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από τους οκτώ τομείς.

Στη δήλωσή του ο κ. Γ. Σγουρός, αφού επισημαίνει τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του, τονίζει:

«Ζούμε κρίσιμες μέρες. Για αυτό οι κινήσεις, οι συμπεριφορές και οι στάσεις όλων μας, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Σήμερα όσο ποτέ απαιτούνται συμπεριφορές και στάσεις ευθύνης. Όχι λόγια, όχι διακηρύξεις, όχι υποσχέσεις. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, βρίσκεται σε εποχή δοκιμασίας. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε και όποια ιδιότητα και αν έχουμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με τις σκέψεις αυτές ως οδηγό, απευθύνομαι σήμερα στους πολίτες της Αττικής για να τους δηλώσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές του Μαΐου.

»Για μένα – όλοι το γνωρίζουν – η αυστηρή προσήλωση στον ρόλο του περιφερειάρχη ήταν και είναι κανόνας που όρισε και ορίζει τη στάση μου, την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών με αποκλειστικά αυτοδιοικητικά κριτήρια. Η πολιτική αφετηρία του καθενός μας δεν πρέπει ούτε μπορεί να μας εμποδίζει να ασκούμε τον ρόλο μας, όπως το αναμένουν οι πολίτες, όπως το απαιτούν οι συνθήκες.

»Δεν έχουν θέση οι προσωπικοί σχεδιασμοί και τα πολιτικά σχέδια στην πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης. Οι άνθρωποι και οι ανάγκες προέχουν.

»Είμαι και παραμένω σταθερά προσανατολισμένος σε αυτές τις αρχές. Οι αρχές αυτές πάντα με οδηγούσαν και με οδηγούν με διαφάνεια και σωστή διαχείριση, χωρίς ελλείμματα, χωρίς δάνεια και χωρίς σπατάλες όλα αυτά τα χρόνια.

»Στην προεκλογική περίοδο που ξεκινάει, με πνεύμα διαλόγου, αντίληψη συνεργασίας και σεβασμό στους ανθυποψήφιούς μου, θα παρουσιάσω αναλυτικά τις θέσεις του συνδυασμού μας, υπερασπιζόμενος πάντοτε την ανάγκη των λύσεων.

»Δεν μας χρειάζονται διακηρύξεις, λύσεις μας χρειάζονται. Και η απάντηση υπάρχει μέσα από το έργο. Μόνο με έργο».

Την ομάδα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στελεχώνουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, άνθρωποι με γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και εμπειρία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Το 40,5% των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, το 32,1% δημόσιοι υπάλληλοι και 19,8% ιδιωτικοί υπάλληλοι. Το 40% των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων είναι νέοι κάτω των 45 ετών, ενώ το 30% είναι γυναίκες.

Δείτε τη Λίστα των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού ΑΤΤΙΚΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ – ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet