Ο Γιώργος Καραμέρος για το «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους»
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιώργος Καραμέρος για το «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους»

Ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ενημέρωσε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, μέσα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1, σε ζωντανή σύνδεση από τη ΔΕΗ της Κηφισιάς, σχετικά με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους», που είναι ήδη σε ισχύ.

Με το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει άμεσα τη δαπάνη επανασύνδεσης της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή, λόγω αδυναμίας πληρωμής του λογαριασμού.

Ο Γιώργος Καραμέρος αναφέρθηκε αναλυτικά στις αρχές του προγράμματος, όπως η κάλυψη έως 360 ευρώ ανά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, στα τέσσερα δικαιολογητικά που χρειάζεται να κατατεθούν από τους ενδιαφερόμενους και στην τηλεφωνική γραμμή 1539 της Περιφέρειας Αττικής όπου δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινήσεις.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Καραμέρος, «η Περιφέρεια Αττικής έχει δεσμευθεί απέναντι στους πολίτες προκειμένου να εκπληρώσει τις στοιχειώδεις κοινωνικές τους ανάγκες. Άλλωστε η νέα περιφερειακή αρχή στον αναμορφωμένο προϋπολογισμό είχε εξαπλασιάσει τις δαπάνες για κοινωνικές ανάγκες στα 13 εκατομμύρια ευρώ και είχε εγγράψει σε αυτόν ειδικό κονδύλι άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ για επανασύνδεση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού σε περιπτώσεις που έχουν διακοπεί λόγω ένδειας. Η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση συνοδεύεται από την αντίστοιχη πολιτική βούληση και η υλοποίηση της θα γίνει σε συνεργασία με τους Δήμους και άλλους κοινωνικούς φορείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet