Ο Γ. Καραμέρος στην πίτα της Ι.Μ. Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Καραμέρος στην πίτα της Ι.Μ. Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού

Ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού μετά από πρόσκληση του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ. Κύριλλου, παρουσία των Δημάρχων Κηφισιάς Γιώργου  Θωμάκου, Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσου Μαυρίδη, Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα και πλήθος κόσμου.

Μετά την καθιερωμένη δοξολογία, ο μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι και στα Βόρεια Προάστια υπάρχουν φτωχές οικογένειες και άποροι συμπολίτες μας που χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθεια όλων μας.

Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού αντάλλαξε ευχές με τον μητροπολίτη και τους παρευρισκόμενους δημάρχους, μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, στον μητροπολίτη, τονίζοντας ότι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα της Περιφέρειας και σε αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει σημαντικά και η αγαστή σχέση με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet