Ο Γ. Πατούλης στα εγκαίνια νέας ανακαινισμένης πτέρυγας του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης στα εγκαίνια νέας ανακαινισμένης πτέρυγας του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη με αφορμή την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών για την ανακαίνιση της νέας πτέρυγας του Ασύλου, δυναμικότητας 38 κλινών, αλλά και την άφιξη του νοσοκομειακού εξοπλισμού.

Στα εγκαίνια, που τέλεσε εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου, παρέστησαν επίσης η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γ. Δημόπουλος, οι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, Ρένα Δούρου, και στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, η πρόεδρος του Ασύλου, Ι. Ηλιάδη, η εκπρόσωπος της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, δρ. Άντζυ-Μαργαρίτα Άντριους, και πλήθος κόσμου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης διαμήνυσε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει ως προτεραιότητα τη στήριξη και ενίσχυση δομών κοινωνικής μέριμνας και πρόνοιας. Σε αυτό το πλαίσιο επισήμανε ότι θα είναι στο πλευρό του Ασύλου Ανιάτων, αλλά και κάθε δομής που διασφαλίζει την αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση σε ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη.

«Όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ενωμένοι, με θέληση και διάθεση αλληλεγγύης, θα μεριμνήσουμε για την προστασία των συνανθρώπων μας και θα ενισχύσουμε κάθε προσπάθεια και κάθε πρωτοβουλία με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους» τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet