Ο Παύλος Χαϊκάλης υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Ο Παύλος Χαϊκάλης υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, φαίνεται να είναι σίγουρη η υποψηφιότητα του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη για την Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνεδρίαση ο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος ενημέρωσε τους βουλευτές για το πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο  και έθεσε ως ανάγκη την οργάνωση του κόμματος στο εξωτερικό. Αποφασίστηκε λοιπόν ο επιμερισμός αυτής της εργασίας σε βουλευτές αλλά και στον ίδιο τον κ. Καμμένο, ο οποίος θα ταξιδέψει στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από 22 έως 26 Μαρτίου προκειμένου να προωθήσει το θέμα των κομματικών οργανώσεων και να απευθύνει ομιλίες με θέμα «Το σχέδιο Μάρσαλ σε σχέση με τη σημερινή βοήθεια της Ευρώπης προς την Ελλάδα».

Σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ληφθεί η απόφαση για τον δήμο Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματοποιούν δημοσκοπήσεις μεταξύ του Παναγιώτη Μελά και του υιού του Γιάννη Μελά, προκειμένου να καταλήξουν σε απόφαση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Μελάς, φέρεται να προηγείται κατά 4 μονάδες του γιου του, αλλά ο Γιάννης Μελάς φέρεται να έχει διείσδυση στη νεολαία του Πειραιά.

Τέλος ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στην περιφέρεια Θεσσαλίας, για την οποία είπε ότι προτιμά να μην ανακοινώσει ακόμη το όνομα του υποψηφίου περιφερειάρχη (ενώ αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του κ. Ακριβούλη) και είπε ότι στις δημοσκοπήσεις που έχει το κόμμα στη διάθεσή του, φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ καλά τόσο σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας όσο και αποδοχής, η βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί πανθεσσαλική συνδιάσκεψη του κόμματος, με θέμα την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια και εντός των προσεχών ημερών θα ληφθεί η απόφαση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet