Περιφέρεια Αττικής: «Σαφάρι» ελέγχων από  μικτά κλιμάκια  της δ/νσης Ανάπτυξης του Κεντρικού Τομέα, της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ.
Επιχειρήσεις-Αγορά

Περιφέρεια Αττικής: «Σαφάρι» ελέγχων από μικτά κλιμάκια της δ/νσης Ανάπτυξης του Κεντρικού Τομέα, της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ.

Κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής είχαμε μετά από καταγγελίες που αφορούσαν κυρίως σε παραβάσεις ωραρίου και όχλησης για την περιοχή Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών, καθώς και αναφορές για απουσία αναγραφόμενων τιμών σε διάφορα προϊόντα.

Ειδικότερα, κλιμάκιο αποτελούμενο από Υπαλλήλους της Δ/νσης Ανάπτυξης του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, επισκέφθηκαν την περιοχή τις επίμαχες ώρες για να διαπιστώσουν αν όντως δεν αναγράφονται τιμές σε διάφορα προϊόντα, αν παραβιάζονται τα ωράρια λειτουργίας και αν υπάρχει όχληση, τόσο από τους καταστηματάρχες όσο και από συγκεντρωμένους θαμώνες των εν λόγω καταστημάτων.

Οι νυχτερινοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε 8 καταστήματα mini market και παντοπωλεία στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα, επί της οδού Αχαρνών, την Τετάρτη 13-11-2019 και Πέμπτη 14-11-2019, από τις 22:30 έως τις 02:00.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκαν από την Υπηρεσία δύο αγορανομικές παραβάσεις για ελλείψεις τιμών, για τις οποίες θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η Δημοτική Αστυνομία θα προχωρήσει επίσης στις προβλεπόμενες κυρώσεις για τις διαπιστωμένες παραβιάσεις του ωραρίου λειτουργίας, αλλά και για τις διαπιστωμένες παραβάσεις των ωραρίου κοινής ησυχίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Δημόπουλος, δήλωσε ότι «η αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής θα είναι άμεση στις καταγγελίες των κατοίκων, οι οποίες θα ελέγχονται και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές. Άλλωστε αυτή είναι και η εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος δίνει έμφαση στην επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet