Αίτημα Γ. Πατούλη προς Μ. Βορίδη για παράταση των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού στους ΟΤΑ για τις ανάγκες της πανδημίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αίτημα Γ. Πατούλη προς Μ. Βορίδη για παράταση των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού στους ΟΤΑ για τις ανάγκες της πανδημίας

Στην αναγκαιότητα να παραταθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων που έχουν προσληφθεί στις Περιφέρειες και στους Δήμους, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πρωτόγνωρη συνθήκη της πανδημίας και να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, αναφέρεται ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, με αφορμή τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των συμβασιούχων, παρουσία και του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, Γ. Σελίμη, επεσήμανε ότι θα αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών και θα διατυπώσει σχετικό αίτημα προς τον υπουργό Εσωτερικών, Μ. Βορίδη, προκειμένου να δοθεί παράταση των συμβάσεων.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής «η “μάχη” κατά της πανδημίας είναι συνεχόμενη. Για τον λόγο αυτόν, χρειάζεται να υπάρξει ρύθμιση προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό η συμβολή των συμβασιούχων σε τομείς που αφορούν στη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι επιβεβλημένη και χρήσιμη. Για εμάς, δεδομένης της δραματικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών, είναι σημαντικό να υπάρξει πρόβλεψη, προκειμένου να ανανεωθούν οι συμβάσεις. Οι γνώσεις τους και η διάθεσή τους για προσφορά είναι για μας ένα πολύτιμο εργαλείο στη “μάχη” που δίνουμε για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet