Απορριμματοφόρα και καφέ κάδους παρέδωσε ο Γ. Πατούλης στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Κοινωνία

Απορριμματοφόρα και καφέ κάδους παρέδωσε ο Γ. Πατούλης στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Με δύο ακόμη σύγχρονα απορριμματοφόρα συλλογής βιοαποβλήτων και 250 καφέ κάδους ειδικής ανακύκλωσης ενισχύθηκε σήμερα (31/5) ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης Αττικής, στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου διανομής ειδικού εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών από την Περιφέρεια Αττικής, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των συγκεκριμένων οχημάτων από την προηγούμενη διανομή σε τρία και το σύνολο των καφέ κάδων σε 370.

Την παράδοση του εξοπλισμού στον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτο πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη και την αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών Δημ. Νάνου. Στη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Β. Κρητικός και η εντεταλμένη σύμβουλος οικολογίας και κλιματικής αλλαγής Ελίνα Αλεξίου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παράδοσης του εξοπλισμού, εξέφρασε την ικανοποίησή του «για την πρόοδο στη διαδικασία διανομής, αλλά και την άριστη συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet