Γ. Πατούλης με αφορμή δημοσίευμα: Δεν ζήτησα καμία τροπολογία και δεν με αφορά καμία τροπολογία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Πατούλης με αφορμή δημοσίευμα: Δεν ζήτησα καμία τροπολογία και δεν με αφορά καμία τροπολογία

Με αφορμή σημερινό (15/10) δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, στο οποίο επιχειρείται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σύνδεση του περιεχομένου τροπολογίας που ψηφίστηκε με τη θητεία και τα πεπραγμένα του Γιώργου Πατούλη (τέως δημάρχου Αμαρουσίου) στον Δήμο Αμαρουσίου, ο περιφερειάρχης Αττικής ξεκαθαρίζει προς πάσαν κατεύθυνση τα εξής:

  1. Η συγκεκριμένη τροπολογία δεν με αφορά και δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τα πεπραγμένα μου ως δημάρχου Αμαρουσίου. Δεν ζήτησα καμία τροπολογία και δεν με αφορά η συγκεκριμένη τροπολογία.
  2. Ξεκαθαρίζω πως ως δήμαρχος Αμαρουσίου επί 13 χρόνια ελέγχθηκα πάνω από 20 φορές κι από διαφορετικές ελεγκτικές αρχές του κράτους, για τις πράξεις και τις αποφάσεις που ως διοίκηση του Δήμου λάβαμε. Τα πορίσματα από τους ελέγχους αυτούς επιβεβαίωναν τη χρηστή διαχείριση της διοίκησής μας.
  3. Όποιος έλεγχος εκκρεμεί που αφορά δημοτική επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου, αφορά πεπραγμένα προ του 2007, δηλαδή της προηγούμενης από τη δική μας διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, που μας άφησε έναν Δήμο στα όρια της χρεοκοπίας, με χρέη και ελλείμματα που ξεπερνούσαν τα 350 εκατομμύρια ευρώ. 13 χρόνια μετά, παρέδωσα ένα Δήμο με όλα τα χρέη του παρελθόντος ρυθμισμένα, χωρίς να δημιουργεί νέες οφειλές και με πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του.

Τέλος, ο περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει ότι «ο συντάκτης της εφημερίδας θα έπρεπε να λάβει κάτι ακόμη υπόψη. Η συγκεκριμένη τροπολογία ψηφίστηκε κι από τον ΣΥΡΙΖΑ . Πιστεύει κανείς ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψήφιζε μια τροπολογία, για να ευνοήσει εμένα προσωπικά; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet