Γ. Πατούλης προς υποψηφίους πανελλαδικών: Είστε η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Πατούλης προς υποψηφίους πανελλαδικών: Είστε η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο

Στον αγώνα που δίνουν μέσω της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκίνησε τη Δευτέρα 15/6 αναφέρεται ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, απευθύνοντας σχετικό μήνυμα προς τους υποψηφίους, στο οποίο και σημειώνει:

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ιδιαίτερες, όπως άλλωστε ήταν δύσκολη και η περίοδος της προετοιμασίας.

Συμμερίζομαι στο έπακρο την αγωνία σας, όπως και την αγωνία των οικογενειών σας. Εύχομαι να βιώσετε αυτή τη δοκιμασία όσο γίνεται πιο ανώδυνα και οι προσπάθειές σας να αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. 

Μέσα όμως από τις δυσκολίες καταφέρνουμε να κάνουμε ισχυρότερη τη θέλησή μας για την επίτευξη των στόχων μας. Η προσωπική πρόοδος και η εξέλιξή μας αποτελεί μια διαδικασία συνεχή και αυτό θα πρέπει να το θυμόμαστε σε κάθε περίπτωση.

Η παρούσα φάση αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής σας, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ο μόνος σταθμός. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να απογοητευτείτε αν δεν καταφέρετε να επιτύχετε τον υψηλότερο στόχο που θέσατε. Είναι βέβαιο και θα το διαπιστώσετε στην πορεία ότι θα σας δοθούν και άλλες πολλές ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων σας αρκεί να είστε αφοσιωμένοι σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση σας εύχομαι να καταφέρετε να κατακτήσετε την επιστημονική γνώση στο επίπεδο που πραγματικά στοχεύετε. Αποτελείτε το πολυτιμότερο κεφάλαιο της κοινωνίας μας. Είστε η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Μέσα από αυτή τη προσπάθεια που καταβάλλετε σήμερα θα εξασφαλίσετε σημαντικές εμπειρίες και θα γίνετε δυνατότεροι και ωριμότεροι.

Αποτελεί χρέος μας να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επαγγελματική αποκατάστασή σας. Αποτελεί υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προκειμένου να μείνετε στη χώρα και να συμβάλλετε με τις γνώσεις και τα ταλέντα σας στην προσπάθεια να φτιάξουμε όλοι μαζί μία καλύτερη κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet